Het museum gedeelte van mini Billund is t/m 17 juli gesloten vanwege het coronavirus.  Onze winkels in Delft en Wagenberg (ook de losse onderdelen) zijn gewoon geopend.
 
Wat leuk dat je mini Billund wilt komen bezoeken! Je wil natuurlijk weten wanneer we open zijn en waar je rekening mee moet houden. We hebben het hieronder even op een rijtje gezet. Mocht je nog informatie missen dan kan je ons altijd even een berichtje sturen via de contactpagina.

De A-Tembo winkel en mini Billund zijn elke dag open!

Openingstijden:

  • Maandag van 13:00 tot 17:00
  • Dinsdag van 13:00 tot 17:00
  • Woensdag van 13:00 tot 17:00
  • Donderdag van 13:00 tot 17:00
  • Vrijdag van 13:00 tot 17:00
  • Zaterdag van 10:00 tot 17:00
  • Zondag van 10:00 tot 17:00

Doordeweeks gebruiken we de ochtenden om het in mini Billund nog mooier en leuker te maken.

Toegangsprijs

De winkel is altijd vrij toegankelijk, dus als je een leuke set zoekt dan kan je gewoon komen winkelen. Ook hebben we veel losse onderdelen in de winkel. De toegangsprijs is 4 euro. We zijn continu bezig om het museum  uit te breiden en het panorama verder uit te bouwen.

Kinderen tot 4 jaar zijn gratis en tot en met 12 jaar mogen kinderen alleen naar binnen onder begeleiding van een volwassene.

Buggy's en minder validen

Het pand waar mini Billund in gehuisvest is was ooit een melkfabriek, het is een mooi en oud pand. Er zijn veel niveauverschillen en grappige ruimtes...en trappen. Er is geen lift, dus wanneer trappen lastig voor je zijn dan is een bezoek brengen eigenlijk niet mogelijk. De winkel is wel bereikbaar vanaf straatniveau. Hier is het enige obstakel een drempel.

Ouders met buggy's vragen wij om de buggy in de auto te laten.

Parkeren

Wagenberg is een klein dorp en mini Billund ligt midden in het centrum. Parkeren in Wagenberg is gratis en je vindt altijd wel een plekje. Parkeer netjes op de daarvoor bestemde plaatsen en houd rekening met de bewoners en uitritten.