skybox2

Skybox

Wil jij met een groep mini Billund bezoeken? Dan is onze Skybox echt iets voor jullie. Uitkijkend over de Expo en vlak naast het Museum hebben wij een speciale ruimte ingericht voor groepen: een kinderfeestje, overleg of teambuilding workshop in combinatie met een bezoek aan mini Billund. Of misschien wel een vrijgezellenfeest of een groep LEGO fans. Er staat een hele grote tafel waar vrienden, families of collega’s met elkaar aan kunnen zitten en bouwen. Er is LEGO om mee te bouwen en er hangt een scherm aan de muur voor presentaties of een gepersonaliseerde boodschap. De ruimte staat in open verbinding met de Expo, maar is niet toegankelijk voor andere bezoekers. Het is een unieke plek om samen te komen, wat de gelegenheid ook is.

Huren

Als aanvulling op je bezoek aan mini Billund kan je onze Skybox huren. Je huurt hem per 2,5 uur in de ochtend of in de middag. We hebben hier plaats en stenen om mee te bouwen voor maximaal 12 personen. Wanneer de groep uit kinderen bestaat dan geldt er een maximum van 10 kinderen en kinderen moeten altijd begeleid worden door een volwassene.

Prijs voor 2,5 uur: 47,50

Kinderfeestjes

Voor kinderfeestjes hebben we een aanvullend pakket samengesteld:

 • Speurtocht voor in het museum
 • Bouwen in een thema: CITY, Friends of Duplo
 • Gepersonaliseerde boodschap op het scherm
 • Een bouwdiploma voor iedere deelnemer
 • LEGO poster en stickervel voor iedere deelnemer
 • Een kleinigheidje om te bouwen voor de jarige

Voor al deze extra's betaal je voor de hele groep slechts 8,25 extra!

Traktatie eierkoek

Bovenop het pakket kinderfeestje kun je ook nog een traktatie boeken. Tien speciale mini Billund eierkoeken en 2 kannen ranja kosten 18,50 extra. De eierkoeken worden vers gemaakt en wij zetten alles voor jullie bezoek klaar. Kies daarom direct bij het boeken voor een pakket met traktatie.

Iets anders

Heb je een vraag of wil je informeren naar andere mogelijkheden in de Skybox? Neem dan even contact met ons op. Er is veel mogelijk. Ook voor bedrijven of families kunnen we leuke activiteiten organiseren en eventueel begeleiden.

Contact

Wil je de Skybox boeken, gewoon of voor een kinderfeestje? Klik dan op de knop aan de rechterkant van de pagina. Dan zie je gelijk welke data beschikbaar zijn. Je krijgt van ons binnen 48 uur na de boeking nog een bevestiging per mail. Wil je onze Skybox ergens anders voor boeken of heb je vragen over de mogelijkheden of opmerkingen? Dan kun je contact opnemen met:

Spelregels

 • De Skybox huur je aanvullend aan je bezoek. Je betaalt per persoon ook 4,00 entree voor mini Billund. Afrekenen doe je bij binnenkomst aan de kassa in de winkel.
 • De ruimte is geschikt voor maximaal 12 personen, voor kinderfeestjes geldt een maximum van 10 kinderen. Kinderen moeten altijd begeleid worden door een volwassene. Meer dan 5 kinderen, door 2 volwassenen.
 • Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen in de Skybox of om te eten of drinken tussen de LEGO stenen.
 • Om te voorkomen dat thema's door elkaar heen komen, kunnen thema's niet  gecombineerd worden.
 • De LEGO in de Skybox is niet te koop. Onbedoeld kan er wel eens iets in een zak terecht komen, wij vragen begeleiders hier op te letten. Wanneer iets ontbreekt of beschadigd is na een bezoek dan wordt dit verhaald.
 • Laat geen waardevolle spullen onbeheerd achter in de Skybox. Wij zijn niet aansprakelijk voor diefstal of schade.