skybox2

Skybox

Wil jij met een groep mini Billund bezoeken? Dan is onze Skybox echt iets voor jullie. Uitkijkend over de Expo en vlak naast het Museum hebben wij een speciale ruimte ingericht voor groepen: met vrienden, overleg of teambuilding workshop in combinatie met een bezoek aan mini Billund. Of misschien wel een vrijgezellenfeest of een groep LEGO fans! Er staat een hele grote tafel waar vrienden, families of collega’s met elkaar aan kunnen zitten en bouwen. Er is LEGO om mee te bouwen en er hangt een scherm aan de muur voor presentaties of een gepersonaliseerde boodschap. Vanuit de Skybox kijk en loop je zo het LEGO museum in, maar de ruimte is niet toegankelijk voor andere bezoekers. Het is een unieke plek om samen te komen, wat de gelegenheid ook is.

Klik op de knop aan de rechterkant om de skybox te boeken.

Je krijgt van ons binnen 48 uur na de boeking nog een bevestiging per mail.

Huren

Je kunt de skybox voor 2,5 uur afhuren. Per dag zijn er twee mogelijkheden: om 10:30 en om 14:00. De ruimte is geschikt voor maximaal 12 personen.

Prijs voor 2,5 uur: € 47,50

Contact

Wil je onze Skybox ergens anders voor boeken of heb je vragen over de mogelijkheden of opmerkingen? Neem dan even contact met ons op. Er is veel mogelijk. Ook voor bedrijven of families kunnen we leuke activiteiten organiseren en eventueel begeleiden.

Spelregels

  • De Skybox huur je aanvullend aan je bezoek. Je betaalt per persoon ook 4,00 entree voor mini Billund. Afrekenen doe je bij binnenkomst aan de kassa in de winkel.
  • De ruimte is geschikt voor maximaal 12 personen
  • Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen in de Skybox of om te eten of drinken tussen de LEGO stenen.
  • De LEGO in de Skybox is niet te koop. Onbedoeld kan er wel eens iets in een zak terecht komen, wij vragen begeleiders hier op te letten. Wanneer iets ontbreekt of beschadigd is na een bezoek dan wordt dit verhaald.
  • Laat geen waardevolle spullen onbeheerd achter in de Skybox. Wij zijn niet aansprakelijk voor diefstal of schade.