IN DE HERFSTVAKANTIE VAN 13 T/M 21 OKT  ZIJN WE ELKE DAG GEOPEND VAN 10:00-17:00

 

mini Billund bezoeken

Wat leuk dat je mini Billund wilt komen bezoeken! Je wil natuurlijk weten wanneer we open zijn en waar je rekening mee moet houden. We hebben het hieronder even op een rijtje gezet. Mocht je nog informatie missen dan kan je ons altijd even een berichtje sturen via de contactpagina.

Openingstijden

De winkel van A-Tembo en mini Billund zijn elke dag open!

  • Maandag van 13:00 tot 17:00
  • Dinsdag van 13:00 tot 17:00
  • Woensdag van 13:00 tot 17:00
  • Donderdag van 13:00 tot 17:00
  • Vrijdag van 13:00 tot 17:00
  • Zaterdag van 10:00 tot 17:00
  • Zondag van 10:00 tot 17:00

De ochtenden gebruiken wij om het in mini Billund nog mooier en leuker te maken.

Toegangsprijs

De winkel is altijd vrij toegankelijk, dus als je een leuke set zoekt dan kan je gewoon komen winkelen. Zolang we nog bezig zijn met het mooier maken van mini Billund en nog niet alles helemaal af is, is de toegangsprijs voor de rest van het pand 3,- per persoon. Houd er rekening mee dat er hier en daar nog gewerkt wordt. Maar maak je geen zorgen dat je iets mist, want alles is ingericht en toegankelijk, het gaat echt alleen om de puntjes op de i.

Kinderen tot 4 jaar zijn gratis en tot en met 12 jaar mogen kinderen alleen naar binnen onder begeleiding van een volwassene.

Buggy's en minder validen

Het pand waar mini Billund in gehuisvest is was ooit een melkfabriek, het is een mooi en oud pand. Er zijn veel niveauverschillen en grappige ruimtes...en trappen. Er is geen lift, dus wanneer trappen lastig voor je zijn dan is een bezoek brengen eigenlijk niet mogelijk. De winkel is wel bereikbaar vanaf straatniveau. Hier is het enige obstakel een drempel.

Ouders met buggy's vragen wij om de buggy in de auto te laten.

Parkeren

Wagenberg is een klein dorp en mini Billund ligt midden in het centrum. Parkeren in Wagenberg is gratis en je vindt altijd wel een plekje. Parkeer netjes op de daarvoor bestemde plaatsen en houd rekening met de bewoners en uitritten.